Het lijkt ons erg leuk dat ook clubs willen zijn dus hebben we een gratis clubarrangement samengesteld. Wat wij willen aanbieden is…

 • Een gratis standruimte voor de club
 • Automatische deelname aan de clubcompetitie voor de mooiste stand
 • Leden van de club (bij vooraanmelding) mogen voor het kortingstarief van € 5 per persoon naar binnen en kunnen bij elkaar parkeren

Promotie

Voor een aantal clubs hebben we een gratis standplek ter beschikking. Ter promotie van de club kunt u daar nieuwe leden werven of bestaande leden ontvangen voor een praatje. Natuurlijk is het dan extra leuk als u vanuit de club een rit organiseert naar Classic Park in Boxtel op 10 september. Is dat het geval, dan maken wij dat kenbaar in de septemberuitgave van Auto Motor Klassiek en op onze website www.amklassiek.nl. Voor de eerste zouden we dat wel op tijd voor de deadline moeten weten (eind volgende week)

Clubcompetitie

De club met de mooiste stand krijgt van ons een mooie prijs. In een komende uitgave zullen wij de winnende club uitgebreid in het zonnetje zetten, en maken een mooi artikel van meerdere pagina’s over de club voor een van de komende uitgaven van Auto Motor Klassiek.

Meetings

Natuurlijk opent een evenement als dit de mogelijkheid meteen maar een clubmeeting te organiseren. Zolang er plek is, kunnen de leden dus hun auto’s of motoren bij elkaar parkeren. Omdat die plek dus wel gereserveerd moet worden, moet het aantal aanwezige leden en hun voertuig wel van tevoren worden aangemeld.

Zolang er plek is

Natuurlijk geldt ook bij de beschikbare gratis standruimte voor club op=op. Maar zolang dat niet het geval is, hebben we zowel binnen als buiten ruimte voor clubstands. Dus wacht niet te lang en meldt u zo snel mogelijk aan via het onderstaande formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hopelijk tot 10 september.

Clubsamenwerking

Clubsamenwerking met AMK Events
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Recente reacties
  Archief
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Categories
  • Geen categorieën